Órarend


Jegyvásárlás itt

Első lépés: váltsa meg napihegyét!
Válassza ki, hogy melyik napon szeretne részt venni, vegye meg napihegyét, majd napijegyéhez hozzá tudja rendelni a választott mesterkurzusokat és workshopokat.


Kedves Szakmabeli érdeklődők! – fontos információ a csütörtöki szakmai napról
Akik korábban igényeltek és kaptak szakmai kódot, azok regisztrálhatnak és megvehetik belépőjüket a kedvezményes csütörtöki napra.
A továbbiakban azonban a rendezvény közelsége miatt már nem tudunk több igényt elbírálni és kódot kiadni.
A helyszínen korlátozott számban még lehet belépőt vásárolni a 7000 FT-os kedvezményes áron, ehhez írásos, aláírt és lepecsételt igazolást kérünk a munkáltatótól.


Bővebb információ itt.


órarend-janórarend-jan2órarend-jan3

By the glass® a VinCE Budapesten
Az idei év egyik legnagyobb szenzációja kétségtelenül a By the glass® terme lesz, ahol a magyar fajtákat tanulmányozhatjuk 20 Modular rendszer segítségével, azaz 40 állomás áll majd azok rendelkezésére, akik ki szeretnék próbálni a By the glass® innovációját. Furmint, juhfark, kékfrankos – mind tökéletes hőmérsékleten, egyetlen gombnyomásra kerül a poharunkba, a három nap bármelyik órájában mindig frissen, hibátlan állapotban. Telefonunk segítségével pedig (e-mail címmel vagy Facebook-profillal regisztrálva) beléphetünk a By the glass® SmartWine applikációjába, amellyel értékelhetjük a bort, megoszthatjuk ismerőseinkkel, és a kóstolt borok adatait később is bármikor visszanézhetjük.
A By the glass® terem a Corinthia Budapest Hotel földszintén várja látogatóit. A belépés napijegy birtokában ingyenes lesz, de egyszerre csak korlátozott számú vendég tartózkodhat a teremben a kényelmes kóstolás miatt – megértésüket előre is köszönjük. Idén itt lesz a pohárátvételi pont is, tehát ideális kiindulópontjaként szolgál majd a VinCE Budapesthez.

By-The-Glass-11

Újdonság: vasárnap helyett csütörtök!
A korábbi péntek-szombat-vasárnap helyett 2016-ban rendezvényünk csütörtök-péntek-szombat napokon várja vendégeit. Ennek egyik oka az, hogy számunkra rendkívül fontos, hogy kiállítóinkat összehozzuk a borszakma és a HoReCa szektor szereplőivel, ezen utóbbi szakmabeliek számára azonban gyakran a vasárnap a legmozgalmasabb a munkahelyükön, így nehezen tudnak elszakadni. A csütörtök ezzel szemben ideális nap egy szakmai kóstolóhoz. A másik ok pedig az, hogy borkedvelő vendégeink is szívesebben kóstolnak pénteken vagy szombaton, a vasárnapot pedig inkább otthon töltik. Így tehát, vendégeink és kiállítóink igényeire reflektálva 2016-ban
– a csütörtöki nap (március 3.) a szakmabelieké,
– a pénteki (március 4.) a szakma és a borkedvelők számára is nyitott,
– a szombat (március 5.) a borkedvelőké.
2016. március 6-án, vasárnap tehát a VinCE Budapest NEM tart nyitva, ez a nap marad a családé…

Nyitva tartás
A VinCE Budapest nyitva tartása minden nap
11.00–20.00
Szombaton afterpartyval is készülünk, a részletekkel februárban jelentkezünk!

Mesterkurzus