Kiállítói infó


Mért érdemes kiállítani a VinCE Budapest Wine Show-n?
Kérjük, olvassal el tájékoztatónkat itt.
VinCE_Budapest_kiállítói_info

Március 3.: dedikált szakmai nap
MGB_8040
A VinCE Budapest telefonos felmérést végzett a borászatok körében, és a válaszok feldolgozása után egyértelművé vált, hogy kiállítóink egyik legfontosabb igénye egy dedikált szakmai nap. Az igényekre reflektálva a VinCE Budapest első napját 2016-ban szakmai nappá tesszük. A szakmai napon csak azok vehetnek részt, akik teljes állásban az ital- vagy a HoReCa-szektor tagjai. A szakmai vendégek esetében az azonosító kártya viselése kötelező lesz, így kiállítóink mindig tudni fogják, hogy melyik szakember kóstol standjuknál. A pénteki napon szakmabeliek és nem szakmabeliek egyaránt résztvehetnek.

Kiállítói hely – a gyorsabb választhat!
A 2015-ös rendezvényünkön kezdtük azt a demokratikus standválasztási formát, miszerint a standok foglalása „érkezési sorrendben” történik. A térképet folyamatosan frissítjük, a foglalt asztalok színe pirosra vált, így leendő kiállítóink könnyen követhetik a még elérhető asztalok számát.
A zöld téglalapok a szabad, normál árú kiállítói helyeket jelölik (borászatok esetében 160 000 Ft + áfa).
A kék téglalapok a kiemelt helyek, ugyanis ezek elhelyezkedésükből adódóan látogatottabb helyen vannak (a kiemelt stand ára borászatok esetében 180 000 Ft + áfa.)
A lila téglalapok ára egyedi, amennyiben ezek után érdeklődik, kérjük, keresse Gál Boglárka kollégánkat.
A piros téglalapok a már elkelt, foglalt asztalokat jelzik.

map-feb16c

„Green is sexy!”

A Párizsi Klímacsúcs is rávilágított arra, hogy környezetünk védelmében az utolsó órához értünk. Soha nem volt ennyire fontos, hogy minden létező eszközzel csökkentsük a kemikáliák használatát. A VinCE csatlakozik a bolygónk megmentését célzó törekvésekhez, ennek egyik eleme, hogy a környezetvédelem kiemelt szerepet kap a 2016 márciusi rendezvényen.
Ennek egyik eleme az a speciális térkép lesz, amelyen jelöljük az organikus termelőket, és arra buzdítjuk látogatóinkat, hogy keressék fel mindegyik termelő standját. Az előadások közt is találnak majd témába vágót, ilyen lesz például a kénszint csökkentéséről szóló workshop, ahol olasz, francia és új-zélandi borokon keresztül vizsgálhatjuk a kérdést.

 

 


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)